A day in my life: part 1

Tänkte berätta hur en vanlig dag ser ut här för mig.
 
Vaknar runt klockan 6am för att göra mig iordning för skolan.
Klockan 6.45 månste jag gå ut till bussen som tar mig till skolan.
Till skolan kommer jag runt 7 då jag går med Francesca och möter upp Juliana. Tillsammans går vi till cafeterian och sitter där och umgås tills klockan ringer 7.20, min första lektion är US/AZ history
Lektionen börjar 7.25 och några minuter efter börjar "the announcements". The announcements börjar med The Pledge of Allegiance då alla studeter ställer sig up, vänder sig mot flaggan och säger deras pledge. 
 
 
Sedan fortsätter the announcements i några minuter då de rabblar upp all viktig information, och vad som händer i vecka. På fredagar spelar de också en bit av "veckans sång".
 
Historia är ganska enkelt men tråkigt. Oftast har läraren en poewr point som han läser från, och vi ska ta anteckningar. Men bara några stycken gör de då vi aldrig kollar tillbaka på de, så det känns onödigt. Oftast så sitter vi bara och lyssnar eller håller på (i smyg) med vår telefon. Vår lärare i denna klass är nog den yngsta läraren jag haft, tror han är typ 22 så han har inte en massa erfarenheter med att lära en klass.Han är däremot en utav mina favorit lärare för att han är ganska chill och så.
 
 
Min andra lektion är matte. Ja läser just nu, sen andra terminen, Honors Algera II. Det är lite saker som är nytt och lite saker som jag gjorde förra året. Mycket av det vi gör ska jag dock göra igen i Sverige när jag kommer hem, vilken kanse är bra då det bara blir repetition. Den här klassen är iallafall mycket bättre än min gammla klass (algebra II) på alla sätt och vis! Läraren är helt okej, också ganska ung och vill inte hålla tyst om hennes tvillingar som är snart ett år gammla.
 
 
Tredje lektionen är Engelska 11. Det är nog min värsta klass. Vi gör bara massa tråkiga, helt onördiga saker som att lära oss t.ex. vocabulär, ord som jag aldrig någonsin hört, inte kommer ihår, och kommer troligen aldrig se dom igen. Den här sista terminen har varit lite bättre dock , då vi har läst mycket i klassen. De två böcker vi läst var Into the Wild och The Great Gatsby, som vi också såg filmen till. Läraren är nog min absolut värsta, ingen gillar henne och hon är alldeles för tråkig. På slutet fick hon däremot någon skada i knäet och fick lov att operera och allt, så vi hade väldigt måna vikarier. Hon är bra nu iallafall.
 
Efter engelska har jag lunch. Jag sitter oftast med Juliana och Maria, och ibland sitter vi inomhus vi några andra men oftast (specielt nu på våren) sitter vi vid ett bord utomhus, Vår matsal är uppdelad i två delar, en där man köper mat och en där man sitter. Det ser lite ut som ett foodcourt. Vi har 6 olika "restauranger"; A Little Italian (pizza), fresh factory (chicken salad, wrap, subs etc,), chicken (burgers, chicken popcorn & fries), the Pit (hamburgare, cheesburgare, fries etc.), sweet tooth (kakor, yoghurt och sallader), och Mexican (nachos, ris & bönor etc). Lunchen är 30 minuter lång och på torsdagar säljer dom Gelado (kulglass) inne i cafeterian. Det finns också några vending machines med chips och drickor.
 
 

Kommentera här: