21 Juli 2014

Glömde skriva det men idag börjar alla mina kära Amerikanska kamrater skolan! Och jag börjar om exakt en månad. Lite skadeglädje för att jag har en månad kvar men lider även med dom, thinking about you guys! 
Jag börjar ju själv skolan 21 Augusti, och först tänkte jag hur lång tid det är var men sen började tänka nogare och det är ju bara en månad! En månad är ju ingenting!! Snart är det ju freakin Augusti och sen är det bar tillbaka till skolan och plugget. Jag ska ju plugga andra året också, eftersom jag måste gå om p.g.a. utbytesåret, och tvåan i natur är ju det absoluta svåraste/jobbigaste året! Hur ska jag klara mig? 
 
Får tänkta på de bra sakerna; som att jag är tillbaka i det svenska skolsystemet (som jag fyi gillar tusen gånger bättre än det amerikanska), jag kommer få skåp igen (nej vi hade inga sånna i USA....), jag kommer få tillbaka mitt gamla skåp jag hade i ettan som jag älskar, jag slipper ta med mig lunch till skolan varje dag (konstigt nog uppskattar jag skolmaten mer nu!), inte lika stränga regler, det är okej om man är två minuter sen, SOVMORGON, tidiga eftermiddagar, soltorgsfester, andra fester... Ja det finns nog en del bra saker med att börja skolan igen. Kanske om jag puttar bort de negativa och tänker extra hårt på de positiva kanske jag karar mig genom även det här året. Önska mig lycka till! 
 
Och så säger väl jag såklart Lycka Till eller Good Luck till alla er som också början skolan snart igen! Together we can make it!
 
 

Kommentera här: