15 km

Igår åkte både min pappa och bror iväg för att jobba så jag och mamma är ensama hemma nu i några dagar. Vi "firade" det igår med att gå ner på stan och käka lunch. Vi hittade också in på InterSport där jag köpte på mig ett par shorts, en sport bh och ett linne. Kom hem och invigde kläderna direkt med en springtur ut i skogen på 15km (enligt GPS:en som även sa att min average tid var 1.24 min/km...). Mer korrekt så sprang jag lite över 30 min och det kanske var ca 5km totalt, GPS:en kanske inte går att lita på när man är mitt ute i skogen. Rolig springtur iallafall! Älskar och springa i skogen då det är mycket upp och ner och en massa hinder för fötterna, det får mig att inte tänka lika mycket på hur tråkigt det egentligen är.
Kom hem och avlsutade med stretchning och styrka. Jag gjorde även mina axelövningar och jag vet inte om jag berättat det här, men jag var hos kiropraktorn för någon vecka sen och tydligen är min arm lös... Den sitter alltså inte fast riktigt vid axeln och om jag skulle överanstränga den för mycket skulle den väldigt enkelt hoppa ur led. Därför fick jag lov att köpa ett träningsband så jag nu kan göra två olika öviningar (2-3 ggr i veckan) i ett halvårs tid och stärka upp den. 
 

Idag ska jag och mamma åka upp till Rättvik och fixa det sista med morfars hus, så vi äntligen kan sälja det. Vi blir kvar till imorgon då jag måste hem för jag ska på introduktionskurs för körkortet. Det är alltså så jag kan börja övningsköra privat. Måste verkligen börja fixa det här nu när jag fyller 18 om 5 månader. 
Efter kursen ska vi över till Emma på grillning och umgås där. 
 
 
Åh juste, mina kära kamrater i USA har nu fått fixat sina scheman och de börjar skolan om en vecka, EN VECKA!! Om en vecka har jag en månad kvar av lovet jag. Gotta love sweden! 
 

Kommentera här: