6 months and counting

Jag irriterar mig på mobil appen för varje gång jag skriver ett inlägg krashar appen -_- Har gett upp tre ggr tror jag nu. Har massa roliga bilder från Renees födelsedagskalas och när jag besökte det nya mormon templet här i Gilbert, så vackert! Ska försöka igen men det kanske tar några dagar... 
 
Hursomhellst, jag har varit här i över 6 månader nu :OOO Och jag har mindre än 4 månader kvar i AZ. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Jag kommer ihåg förra året hur jag satt och läste utbytesbloggar när dom skrev att dom fått flygbiljetterna hem, eller att slutet snart var nära, och jag tänkte för mig själv "men gud nej det där är så långt borta", men tiden har gått så fort och nu är jag här. Mina föräldrar har bokat min flygbiljett hemm hotellen är bokade för när dom kommer hit och vi ska åka runt i Californien/Vegas. Det ända jag väntar på nu är hemresa information frpn EF, sen är allt klar för hemresa. Det känns tungt och en masa blandade känslor verkligen.
 
MEN inte är vi där ännu iallafall, det är ju faktiskt (nästan) FYRA månader kvar!! Så mycket kommer hända!! Jag kommer ha gymnastikmeet, åka till Utah, ha springbreak, Prom, GRADUATION!! Det är massa kvar som kommer hända så ännu är inte detta året över!! Men nedräkningen går fortare och fortare och jag känner att finns det ett perfekt tillfälle i livet att ta vara på allt så mycket som möjligt, så är det nu!
 
 
1 Issa:

skriven

Eller hur! Det går så fort! Min prom är om mindre än fyra veckor...! När kommer du till Utah? Vet du var i Utah du ska? :)

Svar: Fyra veckor? Eller det är ju typ tre veckor nu… Jag har inte ens börjat kolla på prom dress, min är i början av April. Jag åker till Utah den sjunde och då är vi där till söndagen. Vi ska på gymnastik tävling hela lördagen men på söndagen ska vi åka skidor och sen ska vi in till Salt Lake någon dag tror jag också
Josefin Hagström

2 ju:

skriven

Hej! jag undrar vilken organisation som du åker med? :)

Svar: EF :)
Josefin Hagström

Kommentera här: