Tåg till Läggesta

My har mitt "hektiska" schem börjat, eller nu har jag iaf något planerat på dagarna framöver. 

Onsdag var jag och åt lunch på stan med Malak och Åsa. Vi satt och snackade ett tag och cyklade även in till kupolen en stund och kollade runt. 
Jag och Malak, sitter och gravar som vanligt.. 

Torsdagen tog jag tåget (bussen) till Rättvik med Emma, hennes kille, och några fler. Det är ju Classic Car Week  nu så lika bra att åka dit, även om det bra är några timmar. Vi gick mest runt där, kollade på bilar och chillade på långbryggan. Tog bussen hem igen runt nio-spåret då det var den senaste som gick. Vi kände att 140kr för nostalgitåget  som gick en timme senare inte var värt det. Slutade med att jag och Emma hoppade av vid Ica Maxi, köpte lite gott, och fick sedan skjuts hem. Väl hemma kollade vi på The Pill, en film som vi båda tyckte var helt värdelös. Rekommenderar den inte. 
Rättvik/Siljan från Långbryggan. 

Jag sov hos Emma så på morgonen mär jag vaknade, alltså runt 11-12 tiden, gick jag hem och duschade innan jag skulle iväg igen. Den här gången till tåget som tar mig till Stockholm och sedan Läggesta. Så det är här jag sitter nu, på tåget till Läggesta. Ska till Lisa på 18-års fest vilket ska bli grymt kul! Men måste hem imorgon då min bror fyller 20 och så jag ska vara "värd" på hans fets. Min kusin Emelie från Stockholm ska också dit så åker med henne och slipper tåget. 

Sen på söndag följer jag med Emma och hennes släkt ner till Mariestad några dagar så har ju lite fullt upp nu dessa veckor. Även fast jag inte har något planerat de sista veckorna av lovet. Sjukt att skolan börjar snart igen! Får verkligen ta vara på tiden som är kvar, gör det ni också så hörs vi. 

Kommentera här: