"A Person Is Only As big as the dream they dare to live"

Börjar dett inlägg med en fin quote som jag tycker stämmer in ganska bra!
 
Fredag idag igen. Veckan har gått förbi allmänt segt tycker jag, inte så mycket har väl hänt. Jag läste ut Divergent boken och jag började läsa nästa bok i serien. Såg också på SFs hemsida att filmen inte kommer ut försen i slutet av April i Sverige, och här går jag och har redan sett den två gånger. Riktigt bra film och bok! Rekomenderar absolut!! Den har lite Hunger Games stil men är ganka olika ändå. 
 
Vecka framför mig är ganska så händelserik dock. Imorgon tävlar jag State i gymnastik. Ska väl bli kul men inte så taggad. Är inte helt förälskad i att tävla precis, för mycket nerver. Juliana kommer snart och ska sova här så hon kan följa med mig imorgon. Jag ska vara där 7.45, det tar en timme att åka dit och Juliana envisas med att hon ska dit och kolla. Vilket hon väl får om hon vill.
 
Lördag eller söndag eftermiddag ska jag åka till frisören. Kom på häromdagen att jag inte klippt mig sedan jag kom hit, kanse börjar bli dags nu när håret har växt ner till rumpan igen. Blir nog inte så mcyket avklippt mer än det slitna (= några inches). Eller ska jag klippa av mig mer? Klipper jag av 12" är håret fortfarande under armhålan, kanske blir kul med lite förändring. Håret kommer ju ha växt ner en decimeter efter några månader ändå. Vad tycker ni?
 
Nästa vecka har vi spirit week. Vet inte om jag orkar följa då det är komplicerade teman. Tisdag och Onsdag går vi bara halvdag på grund av AIMS testing, precis som för några veckor sen. Fredag har vi assembly då spiritweek alltid slutar i en. Schemat blir lite förändrat den dagen men det är inget major. Juste, vår Cap and Gown kommer också!!! Inte säker på vilken dag men nästa helg har jag den!! 
 
På onsdag åker jag till Juliana och stannar där tills söndag. Det är så att Renee har regionals i Cali vid Disneyland, Såklars skulle man ju vilja följa med med på lördag har jag Prom och det vill man ju inte missa! Prom på vår skola är både för seniors och juniors men juniors tar det inte så seriöst, mer som homecoming, så jag och de tre andra utbytesstudenterna på min skola ska gå alla tillsammans och gör det som en utbytesgrej. Man måste ju gå på Prom!! 
 
Tja detta var väl lite uppdatering om vad som händer nästa vecka! Ska försöka få in ett inlägg i vecan också, speciellt när min cap & gown kommit!! Tills dess, ha det bra så hörs vi.
 
 

Kommentera här: