Happt thanksgiving

Idag är det min första thanksgiving någonsin! Vi är hemma hos oss och firar just nu med alla våra grannar. Senare kommer det komma annat folk, vet inte riktigt vilka. Vi har hålla på hela morgonen och fixat med massa mat så det är fullt på matbordet nu; kalkon, Pumpkin pie, sweet potato pie, mashed potatos, cranberry sauce och allt annat som du sett på filmer. 

Ikväll kommer Julianna och hämtar mig runt åtta för ska black Friday shoppa på target. Black Friday är dagen efter thanksgiving då alla affärer har storrea och det är packat på affärerna. Folk har till och med blivit ihjäl trampade och folk bråkar om allt möjlig; tv, datorer, väskor, till och med BH:ar från Victorias secret. Oftast öppnar balck Friday runt midnatt men target och Walmart öppnar klockan åtta. Efter Target kommer Julianna hem till mig och sen ska jag, hon och min värdepappa (som förresten kom hem i måndags) åka tillbaka runt tre på natten och fortsätta på något köpcentrum eller nåt. Tror min värdepappa vill ha PS4 så därför får han ta med oss. 

Igår var också första dagen av Hanukah och eftersom min värdmamma och syster är judar så firar vi det också. Det betyder att jag och Renée får en varsin present varje dag i åtta dagar, man spelar Dradel vilket går ut på att vinna chokladpengar och vi äter just nu en massa Hanukah mat tillsammans med våran thanksgiving mat. 
Thanksgiving mat 
Desserts
Min och Renees första Hanukah gift

Kommentera här: