Jag lever!!

HEJ!!! Ville bara säga att jag lever och jag har det superbra på lägret. Flygresan gick bra men sen var det lite krångel med internet när vi kom hit så alla svenskar var utand det typ första dagen innnan de fixade det. Vi har blivit indelade i skolor (Washington, Grant, Franklin, Madison och Kennedy) och klasser (Nort, west, south, east) här på lägret och jag är i Washington North. Alla skolor har också sin egen maskot och färg så vi är rödvita och vargar.
Igår var vi i Providince (huvudstaden i Rhode Island) på ett jätte stort shopping centrum och idag var vi en heldag i Boston, det var skitkul!!! Imorgon efter alla classes ska vi åka till United Skates of America och där kan man prova typ rullskridskor, line dancing och lasertag så ser fram emot det också. Sen på onsdag åker vi en heldag till Newport där det finns beach m.m Det är verkligen fullt upp på lägret så kommer in till rummet typ 11 pm varje dag (våran curfew) och då vill man gå och lägga sig för frukosten är klockan åtta varje morgon. Jag ska försöka ta tid någon dag framöver och berätta mer detaljerat om flygresan, en vanlig dag på campet och Boston osv. och självklart lägga ut en massa bilder men ska sova nu så.
 
Idag i Boston var vi på Harvard och köpte tröjor, jag smakade jag två nya drycler på Starbucks (Cool mint och vanilla latte) som båda var delicious och så provade jag Frozen youghurt som seriöst är det godaste man kan äta!
Jag äter mig också tjock i matsalen varje frukost, lunch OCH middag då det finns typ pizza, hamburgare, mjukglassbuffé, 38 miljade olika läsksorter och en massa andra onyttiga saker. Det här med att utbytesstudenter kommer rulla hem har jag nu fått förståendelse för! 
 
OM EN VECKA ÄR JAG I ARIZONA!!!