Swedish friend & Regionals

Hej igen! I lördags åkte jag till San Tan och träffade en kompis från Campet. Vi har bott ca 30min ifrån varandra hela året, men ändå har vi aldrig träffats. Vi tyckte det skulle ändras nu! Vi shoppade och käkade lunch och froyo och hade det allmänt bra. Plus så var det skönt att snacka svenska igen, även fast man kommer in med lite engelska ord här och där. 
Jag kom hem med ett par skor (som jag troligen kommer använda till Graduation), ett par High waisted shorts plus en oversized tröja från VS. 

Bild på mig och Anna från Boston (vi tog inga bilder när vi sågs, like What? Haha) 

Söndagen hade jag min allra sista tävling, regionals. Det var nere i Tucson som ligger ca 2timmar från Pheonix. Arizona hör till Region 1 så vi tävlade mot folk från hela Arizona, Kalifornien, Utah och Nevada. Eftersom det var lin sista tävling så gjorde jag lite svårare saker på alla event, bara för jag redan visste att det är svårt att få någon bra placering. Jag slutade som 2 i floor, 5 i Vault och Beam, 10 i Bars och 7 all around så det vart ju helt okej. Min vmamma filmade så jag kan slänga ihop en video lite senare. 

Kommentera här: