Sista Helgen i februari

Denna helg har varit rolig med också stressfull!! I fredags åkte jag och Rebecca och kollade på the Lego movie  för att, tja varför inte. Sen började vi dra oss ner mot ASU där vårt basketlag skulle spela semifinal. Det är ganska långt till det Stadiumet och eftersom hon nyss fick körkort så får hon inte åka på motorvägen, så nästa halvvägsdit stannade vid på Sybway och bestämde oss för att inte åka ändå. Synd nog förlorade vi men det var ganska förutsagt då laget vi spelade mot inte har förlorat en enda match denna säsong. Vi stannade på en waffle truck på vägen hem och åt typ världens godaste våffla. 
På lördagen hade jag träning och sen to jag en springtur hem då hallen bara är tre Miles bort från huset. Resten av dagen var mest chill.
Söndagen skypade jag med både Hanna och senare Casko plus så snackade jag på telefon med mina föräldrar. Det beställde en klassring till mig som man kan köpa där man beställer Gap and Gown. Ringen kommer bli som en "utbytesår ring" mer eftersom jag inte tar studenten på riktigt. Jag hade även massa plugg på söndagen så hela eftermiddagen (plus natten) gick åt för att plugga. Med en paus då vi åkte till Cheesecake factory. Jag kan inte fatta att jag inte vart där förut. God mat, MYCKET att välja på och bästa efterrätterna, plus typ alla snygga amerikanska killar jobbar där haha


Åh juste, den hår veckan har vi typ "week of disabilities" då varje dag vi har teman, typ som spirit week men för de som har disabilities. Idag var det ljusblå! 

Kommentera här: