Second meet

Hade min andra tävling idag! Är inte helt nöjd även fast det gick grymt mycket bättre än min förra tävling. Jag föll på bars vilket sög och sen fick jag lägre valult score än beam, även fast valult är mitt bästa och jag suger på beam. Lyckades iallafall hålla mig kvar på bommen. Min poäng: Vault 8.7 Beam 8.9 Bars 8.35 Floor 9.35 
Jag har inte heller någon aning vad jag placerade då de hade dator problem så de ställde in hela awards. De sa att de skulle skicka medaljerna och placeringarna senare så får kanske reda på träningen på måndag! 
 
Jag under uppvärmningen

Under defileringen 
 
Här är hela mitt lag. De flesta är yngre då det inte är så vanligt att börja med AG när man är 16... 
1 Viktoria:

skriven

Hej! Försökte hitta din mejladress men lyckades inte haha så jag skriver här. Jag har läst din blogg om ditt utbytesår och tycker den är jätteintressant att läsa! :) Jag ska förhoppningsvis åka till USA nu i sommar med organisationen Explorius, (min amerikanska organisation är ICES) och är väldigt taggad! :) Dock har jag ett rätt stort problem, det är nämligen så att jag är pälsdjursallergiker och nötallergiker (jag kan vara i samma rum och så, men kan inte äta själv) så jag måste hitta en egen värdfamilj i USA. Så nu försöker jag hitta en familj utan pälsdjur, vilket är väldigt mycket svårare än man kan tro haha! Har ganska många kontakter som letat runt, men har inte hittat någon på några månader. Därför tänkte jag börja höra även med folk som jag inte känner :) Så jag tänkte helt enkelt fråga om du vet någon familj i USA som skulle vilja hosta en utbytis år 2014/2015? Skulle vara extremt tacksam om du ville höra med folk eller så, men förstår helt om du inte vill! Känn absolut inte att du måste, men det skulle verkligen kunna rädda mitt liv, på riktigt. Du får jättegärna svara via mejl om du vill :) Jag kan bifoga mitt personliga brev i ett mejl också i fall att någon skulle vilja veta mer om mig.
Tack på förhand!

Svar: Hej! Vad kul att du tycker om bloggen. Vad roligt att du ska åka!! Jag vet tyvär ingen familj som skulle kunna ta emot dig som inte har djur. Det är så att de flesta familjer här runt om i Arizona har katter eller hundar och jag pratade med flera utav mina kompisar och även med min värdmamma om de vet någon familj som inte har djur men nästan alla har. Jag kan försöka leta lite och höra av mig till dig om jag hittar på någon men det är tveksamt. Jag är ledsen att jag inte kunde vara mer till hjälp men jag hoppas du hittar en familj ändå så du kan åka iväg nästa år ändå även med allergier.
Josefin Hagström

2 Viktoria:

skriven

Åh jag såg ditt svar först nu haha! Okej vad synd, men tack så hemskt mycket för att du kollade ändå! :)

Svar: Ingen fara! Hur har det gått då? Har du hittat någon familj utan pälsdjur? :)
Josefin Hagström

3 Viktoria:

skriven

Det har tyvärr inte gått så bra, har ännu inte fått någon familj. Om de inte hittar någon familj innan 1:a augusti kommer jag inte få åka alls :(

Svar: Nej vad tråkigt! Finns det inte någon annan organisation som har andra möjligheter? Det skulle ju vara synd om du inte fick åka alls.
Josefin Hagström

Kommentera här: