March

Senaste dagarna i bilder 
Vi var och firade St. Patricks day hos några utav min värdfamiljen familjevänner. Det var helt okej med mycket folk, mat och småprat.

Jag och Julianna åkte och provade oron dresses. Bilden ovan är en utav dem jag provade. Jag hittade också en som jag köpte men den får ni se på bild senare.

Jag var på en "fest" med min kompis kyrka och det var ungdomar mellan 13-18 år och de ordnade catch the flag med typ 100 pers. Vi körde i mörkret och varje lag (det var fyra lag) fick varsin färg på lysstavar, det var så coolt hur allt man såg var stora grupper med lysstavar. Vårt lag var lila. Det var riktigt kul och när man blev tagen så blev man skickad till fängelse och det var som ett vanligt dansparty.

Jag och Julianna lekte med photobooth på the Apple store när vi var där för att ladda min telefon.

Jag var och kolla på Divergent, twice. Filmen var så bra så nu bara låste jag läsa böckerna!! Vilket leder till nästa bild...

... Köpte boken idag för jag absolut måste läsa den och de andra två så jag får reda på vad som händer.

Jag blev guldmedlem på starbucks så då skickade de ett personligt guldkort som jag kan betala med och få olika erbjudande. Har väntat hela året på att äntligen bli guld!!

Sista bilden får vara från igår då vi skulle gjöra sundae i culinary och vi skulle typ balansera färger, mängd, smaker, konsistens m.m.

Det här har varit lite smått från mina senaste dagar. Vad har ni gjort? 

Kommentera här: