Välkommen hem

Första inlägget på bloggen och för mig även första dagen i Sverige på 11 månader. För exakt 11 månader sen var jag just nu på väg till Arlanda för att säga hejdå till min familj och fara till USA för att vara utbytesstudent. Och nu sitter jag här, nästan ett år efter det största äventyret jag någonsin upplevt, hittills. Mitt utbyetsår har varit en stor del av de senaste åren av mitt liv, ända sedan åttan började jag planera, spara och drömma mig iväg. Nu när det är över blir det såklart lite tomt. Nu får jag istället satsa på att bli klar med gymnasiet och så får vi se vart mitt nästa äventyr tar mig. Välkommen hit, hoppas ni stannar.
 

Vegas baby

Vad jag älskar Las Vegas! Vi har spenderat tre nätter här nu och vilken stad må jag säga! Det är fullt med liv 24/7, det lyser över allt och det är sådan stämning. Vi hade bara två heldagar hör så ena dagen åkte vi bort till andra sidan stan oh shoppade det, andra dagen gick vi bara runt på the strip och sånt. Vi åt också på Hardy Rock Café här i Vegas så då fick jag ju lov att köpa mig en tröja.


Nu far vi vidare till Los Angeles där vi ska vara 6 nätter (två olika hotell) och imorgon väntar Universal Studios!!! 

Grand Canyon/ Sedona

Ett utav världens under har jag nu besökt igen. Helt sjukt hur vackert det är! Vi började med några timmar i bil från Chandler och stannade förbi i Sedona en snabbis. Riktigt fint för också! Sedan fortsätte vid till en liten stad som heter Williams där vi sov över på hotell en natt. Williams ligger ca en timme från Grand Canyon och det är där Grand Canyon railroad ligger. En sådan mysig stad, man försåg att det fanns många "traditioner" där och att det var en stad med en intersant historia. 


Morgonen dagen efter åkte vi vidare upp mot Grand Canyon. Här parkerade vi, satt oss ner och fikade med lite frukt, och sedan började vi vandra. Vi vandrade runt 7km och solen sken på starkt och jag gjorde misstaget med att ha trekvarts leggings på mig. Efter dagen hade jag ju världens rand på mitten av bakre smalbenet. 


Runt 2 körde vi vidare mot Las Vegas och checkade in på hotellet runt 6 tiden. 
Nu är första delen klar av resan och det är bara 4 till städer att besöka.