Old books

Idag blev det ner på stan för å luncha med Minna. Vi träffades och käkade buffé på coco thai och det var hur gott som hellst. Skulle allvarligt kunna leva på de små mini-vegetariska-vårrullarna och äter mig mätt på typ 500 sånna innan jag tar något annat. 
När vi tröttnat på att sitta och snacka vid ett bord började vi gå runt i stan lite och hamnade i liljekvistanparken där vi satt oss på gungor och snackade om allt från himmel till jord. Det finns så mycket att prata om när man inte träffats på ett år så det är helt sannslöst. 
 
Vi drog oss vidare till Akademibokhandeln eftersom jag behöver köpa en kalender och ett anteckningsblock, känner att jag måste få ordning på livet nu och allt är så rörigt utan en kalender. Hittade finaste kalendern som ser ut som en gammal bok, och för mig som är helt besatt av gammal böcker och sånt var det perfekt, den är verkligen uberfin. Den var lite dyrare men det fick bli den ändå. Anteckningsblocket blev däremot bara en vanligt enkelt där jag kan skriva ner idéer, listor, recept osv.
Jag köpte också en ny bok som lät väldigt intresstant. Den heter The secret history of the world och är skriven av Jonathan Black. Den ska tydligen handla om massa mystiska saker, allt från conspiracy theories till myter och legender, och den beskriver världen full med hemligheter, koder och gåtor. Jag tror boken antigen kommer att vara jätte spännande/intressant eller så är den bara bullshit, vi får se. Jag kan komma tillbaka med en review när jag läst den färdigt. 
 
Jag är verkligen så dålig på bilder så tog bara några när jag kom hem på det jag köpt. Måste bli bättre på det!! Får bli mitt mål. 
 
1 Trees, mamma i London:

skriven

Söt jag köpte också den kalendern förra året!! älskar gammal stil :)
men duu, den boken låter ju asbra!! jag tror själv att "historia" som vi lär oss i skolan inte alltid stämmer. Så jag vill jättegärna höra din review om den sen :D

Kommentera här: