Nytt gymkort

Cyklade ner till Friskis idag med Emma och skaffade nytt årskort. Ska bli skönt att kunna dra till gymmet nu lite oftare, speciellt nu när jag kan cykla dit och inte behöver ha skjuts som i USA. Enklare att bara kunna dra dit själv och slippa vara beroende av någon annan när man ska dit och hem.  Självklart tränade vi också. Hann med ca en timme med några maskiner innan vi skyndade oss hem då Emma skulle iväg. 
 
Nu har jag iaf precis kommit ut ur duschen och tar det lite lugnt innan jag ska cykla ner till kupolen och inhandla en födelsedags present till min bror som fyller 20 i helgen! 
 

Tårtor och Cake Boss

Lika bra att skriva om två dagar i ett inlägg då det faktiskt hänt en del dessa dagar. 
 
Fredagen började som en stressig dag för mig då jag skulle hinna med en massa inna jag skulle till Säter för tacokväll hos min kompis Sophy som nyligen fyllt 18. Jag hann med en del; städa toaletterna, dammsuga nedervåningen, städa köket osv. Min mamma fyllde år på lördagen och hon och pappa var vid vår sommarstuga i Aspnäs, så jag ville att det skulle se lite snyggt ut när de kom hem.
Sen invigde jag även nya cykeln och cyklade ner till kupolen och hittade ett fint armband som present till henne. 
 
Runt sju tiden körde min bror ner mig till Säter och när jag väl var där hade vi jätte mysigt. Vi åt tacos ute i gräset och snackade om allt möjligt. Jag fick reda på mass nu inför tvåan och även vad som hänt i min gammla klass. När det för mycket mygg och lite kallt gick vi in och spelade biljard. 
Några stycken sov över, så dagen efter runt nio på morgon kom Henric och hämtade mig igen. Han hade köpt med sig tårta så vi kunde åka förbi Aspnäs och överraska mamma. Min farbror och hans sambo var också där så vi åt lite tårta, badade i sjön och njöt av den svenska sommarvärmen. 
 
 
När vi väl kom hem var det bara att göra iordning sig och duscha och sånt för mina föräldrar skulle på 40-års fest hos mina grannar, och jag skulle vara barnvakt. Jag och Emma hann iaf iväg en snabbis till Coop och stan och köpte godis till senae på kvällen. 
Vi två var jag över och hämtade Alice och Walter och vi gick tillbaka till mitt hus, då festen var i deras hus. Emma kom också över och vi spelade massa spel, bakade, åt spagetthi & falukorv, och kollade på en massa filmer. Var barnvakt från 14.00 tills runt 10 då jag tog med dem hem igen, såg till att de borstade tänderna och fick de att sova. Jag och Emma gick hem igen och hade filmkväll tills vi somnade i sofforna.
 
Dagen efter (idag alltså), vaknade vi och kollade på Cake Boss på Netflix tills vi blev hunriga och åt frukost. Sedan dess har mina kusiner varit här så det har blivit en massa bus och lek. Tidigt middag blev det också med dem här, så ska strax gå ner och äta varm macka som kvällsmys med familjen. Har också haft tid att göra lite planer veckorna framöver men mer om det senare. Nu är det väl bara kvar att säga godnatt och vi hörs!
 
 

24 Juli 2013

Är ett datum jag aldrig kommer att glömma! Det var den dagen jag tog det största steget i mitt liv, begedde mig till andra sidan Atlanten och stannade där i 11 månader. Så mycket har hänt sedan dess! För det första har jag träffat helt underbara människor som jag verkligen hoppas att jag kommer fortsätta ha kontakt med i år och år framöver. Sedan har jag lärt känna min andra familj, som verkligen var den bästa värdfamiljen jag skulle kunna få. Vi har gått igenom så mycket i detta år; resor, aktiviterer, GYMNASTIK. Självklart som alla familjer har vi haft våra upp och ner, men de kommer alltid att vara min andra amerikanska familj.
Och inte nog med alla mönniskor jag träffat, så har jag gjort så mycket nya och roligare saker, jag har rest och sett en massa platser som jag aldrig ens tänkt att åka till. Vem åker till Taiwan liksom? haha.
Men jag har verkligen haft ett super år som alltid kommer vara kvar inom mig och jag ska aldrig glöma mitt hem på andra sidan Atlanten.