NBA

I söndags vad jag på min första NBA match någonsin!!! Az Suns spelade mot Denver Nuggets on Arizona vann. Gus så kul det var, och nu har jag gått på både en NHL match och en NBA match. Vi fick biljetterna gratis från någon kille som går till Juliannas kyrka, men platserna var ganska dåliga (andra sektionen) så vi flyttade ner oss efter första kvarten. Sen träffade vi AZ:s maskot och snackade med honom, vi stog alldeles där spelarna sprang ut efter matchen och rörde (fangirlar haha) en utav spelarna som är från Brasilien och samma stad som Julianna är från. Vi tog också en bild ute på planen i halvtid när spelarna värmde upp och allt bakom oss. Grymt kul kväll! 

1 månad...

Hej! Okej så jag vet att det har gåttmer än en månad nu sen mitt senaste inlägg och jag vill inte komma med nån lame excuse nu eller nåt men så mycket har pågått! Över jul åkte jag till NYC och sen över Nyårsafton åkte jag till Vegas. De dagarna som var var av jullovet då jag var hemma, var väligt jobbiga med hemlängtan osv. Det var nog en blandning av att sakna mitt svenska folk, jag pratade med familj typ 3ggr på tre dar, jag ville inte börja skolan igen (det är ju fortfarande skola, amerikanskt eller inte) och sen hade jag 4 nya klasser vilket betyder nytt folk och hela "första dagen av high school" började om lite där.
Första dagen tillbaka gick däremot galant, inge problem alls så då lättade allting och nu är det bra igen. (Jag kan skriva ett till inlägg med mitt nya schema)
 
Okej mer som har hänt, hmmm, jag hade min första riktiga intersquad (alltså typ ett meet) med gymnastiken, sen har jag skaffat gymkort, jag har blivit fulständigt förälskad i havregrynsgröt med hallon (eller blåbär), jag har stukat foten och sen stukat den igen, jag har äntligen köpt en ny skolväska så jag slipper ryggsäken, sen har jag hittat ett par vinröda jeans som jag letat efter i en evighet, vi har tagit pictures med gymnastiken som tog en evighet, jag har vart på fest med EF och min IEC som var riktigt kul och alla tog typ med maträtter från sitt hemland. Sen har jag bakat riktiga svenska chokladbollar med recept som jag fick i min fina minnesbo från bästase Emma. De innehöll vaniljsocker och hade pärlsocker så alla ingrediesner var rätt. Jag smakade smoores för första gången. Jag var också på Perry Idol vilket ska typ vara som idol (fast det var mer som american talent) och folk visade väll upp sina talanger; många sjöng, några hade egna låtar, några dansade. Sen hade de domare som bestämde vinnare och hans som vann hade gjort stand-up comedy och han går i min matteklass. Det var riktigt kul!  

 

Jag har också varit på två utav skolans basketball matcher,en mot vår rival Basha som var såååå kul!! Det var i Basha's gym och det var helt packat så vi fick parkera typ i slutet av parkeringen och vi kom 20 min innan matchen började.., sen var det sån spirit på matchen och klackarna skrek och ramsor ch allt). Det som var extra kul är att vi typ krossade dom och dom hade inte övertaget någon gång under matchen. Efter matchen åkte vi hem till några kompisar och hängde och snackade sen gick vi ut på hennes bakgård och gjorde smoores.  Andra matchen var hemmamatch mot Desert Vista och den här matchen var mer spännande och vi låg under första halvan men tog snabbt igen det andra halvan och vann med 9 poäng. Det är så kul och jag älskar att kolla på basket.