San Diego

Förra helgen tog vi en roadtrip till San Diego. Vi åkte 4am på fredagen så jag missade en dag i skolan. Det är ca 6 timmar dit men det kände inte alls så långt. Jag sov mest och kollade på tv-serier och Alisa hade packat ner en massa "snacks" och sånt så vi skulle slippa handla chips på någon benismack. Hon höll på hela torsdagen med att skära upp frukt m.m så vi hade jordgubbar, vindruvor, körsbär, blåbär, hallon och sen paprika och gurka med hummus. Allt sånt där gott nyttigt som man gärna vill ha med sig på en roadtrir. Såklart måste man ju ha lite onyttigt också så dom köppte pringles som vi packade med.
Anledningen till att vi åkte var för att Renee hade gymnastik tväling där över helgen. I vår bil var det jag, Renee, Alisa och Nelson, sen var det Renees lagkamrater Mya och Adriana och deras mamma. Tur att de har en sån stor bil. På fredagen tävlade level 7, alltså Adriana och några fler från deras gym. Och sen på lördagen tävlade Renee och Mya (och en till tjej) i level 8. Och senare tävlade level 9 så vi gick dit och kollade på två tjejer från deras gym. 
 
På söndagen åkte vi till ett litet nöjesfält bredvid stranden och hänge mestadelen av dagen. Det var skönt väder och så fint att se stilla havet. Bra vågor hade dom också och massa personer var ute och surfade. Gud vad jag önskar jag kunde surfa! 
När vi var nöjda här började vi ta oss hemmåt och vi kom hem runt 11pm. Då var det bara att gå och lägga sig för skola nästa dag....

Kommentera här: