Amerikanskt barnkalas

Okej så det här inlägget skrev jag kanske tre gånger på min telefon när appen crashade. Hursomhellst så fyllde Renee 10 för några veckor sen så hon och hennes kompis hade födelsedagskalas tillsammans. Både Renee och Arisa (hennes kompis) är GALNA i minions så såklart var det temat på festen.
En sak innan jag berättar mer är ; Amerikaner går stort ut på kalas!! Snacka om planerat. Kalaset var på enn sorts affär där dom säljer gripbags, handbags, gymbags m.m. Man får även designa sin egen väska om man vill. Allt det här är till gymnastik och de säljer även roliga skyltar och tröjor med gymastik tryck. Så alla barn som var där (kanske 20-30 stycket!!) fick då designa sin egen gripbag. 
Men det var ju såklart inte allt de gjorde. Som sagt var temat Minion så min värdmamma bakade en stor j*vla minion tårta med fondant och allt på! Vi gjorde också stora marshmallows som vi doppade i lila och gul choklad och sedan dekorerade till minions. Samma sak gjorde vi mer Oreo's och cupcakes/twinkies. De hade också fullt med gula/lila ballonger som dom klistrat fast ögon på och de bytte etiketten på vattenflaskorna. Helt skjut så planert det var och även om jag bara var där och hjälpte till så var det väldigt kul!
 
 
 

Kommentera här: