Uppdatering/Bildbomb

Min nya kamera för photography class. Det är en sån här gammaldags kamera med riktig film i som vi ska få framkalla i "the darkroom". Jag köpte den begagnad på Ebay och den är kul att äga på något sätt. 
 
 Här är skillnaden på den och min andra digitalkamera. Också från Canon men lite nyare..
 
Vårt första projekt i photography var att gjöra en så kallad Pinhole camera. Hur den funkar är alltså att man sätter filmpapper i cameran. Sen håller man den tät och går ut och öppnar luckan en viss tid och sen stänger. När man sen går in i mörkrummet igen och framkallar bilden så blir resultatet som en vanlig bild.
Såhär blir resultatet (Positiv och negativ bild)
 
 Nya skor från Forever 21. Love them
 
Hade tävling i helgen. Min första någonsing och det gick väl okej med jag var inte så nöjd. Placerade på två event plus all around iallafall.
 Här är en bild på vår tävlingsleo och den nya dräkten vi fick på tävlingen.
 
Har jag lagt ut bild på våra varm ups? Här är iallafall tröjan. Byxorna är samma färg men helfärgade.
 
OCH vår väska vi fick. Älskar den för den har liksom platt botten och rymmer en massa.
 
Här är bild på ankleskyddet jag måste ha på mig när jag tränar, ända sedan jag stukade foten, TWICE. Sen den andra bilden är typ "affishen" som vi fick när vi tog kort här för några veckor sen. Vi tog två bilder, en med en pose då ansiktet måste synas, och den då vi fick gjöra vad vi ville (jump, leap, handstående etc.)
 
Och här är bara en random bild på det godaste man kan äta typ!! Det är acaibär doppade i mörk choklad!! Ljuvligt gott
 
 
 
 
 

Valentines Day

Alla hjärtansdag i Amerika. Vad ska man säga? Det var väldigt extremt och en srot "högtid". När jag vaknade hade min värdmamma satt upp hjärtan på min och Renee's rum med fina quotes i och en varsin alla hjärtansdag ballong. När jag kom ner väntade ett jätte sött kort och en fin kopp. 
I skolan, alla typ går runt med ballonger eller godis, bakelser, blommor, ja allt möjligt som de fått från sina "valentiones". I matsalen hade STUGO (den grupper som ordar allt roligt som händer på skolan) satt upp röda lappar med hjärnan runt hela matsalen och de hade skrivt namn på varenda student som går på skolan. Så vi gick runt hela lunchen och försökte hitta våra. Det gpr ju ca 2500 pers på skolan..
 

Temple

Här är bilder från när jag följde med Rebecca och hennes familj till det nya templet här i Gilbert. Det är så vackert inuti. Templet är för Mormons vilket är en religion som utgår från kristendomen och de är väldigt noga med att bara mormorns för besöka templet men nu när det är nybyggt r det ännu inte "frälsat" så de har bjudit in allmänheten att för en tur genom templet.