PROM

Tja vad kan man säga? Det var kul, riktigt kul! En utav de roligaste kvällarna under detta år måste jag säga! Och det var inte bara själva Prom dansen utan hela kvällen var så grymt kul! Vi började med att träffas och sminka oss, sen åkte vi och fixade håret och sen till en park där vi tog bilder. Efter bilderna skyndade vi oss till Resturangen Benihana, en japanesiskt restaurang där de gjör maten vid borden och massa trix m.m. där vi åt middag. Efter middagen blev vi skjutsade till dansen och på vägen dit blev vi stoppade av polisen (whaaaat), men det vara bara att hand som körde glömt sätta på baklamporna på bilen.
 
Väl framme vid dansen, som hölls vi Arizona Diamondbacks (baseballs) tränings field, hade vi sjukt kul! Vi dansade en massa, träffa massa av våra kompisar från skolan osv. En sak bara, amerikaner kan inte festa!! De spelar musik såsom Gas Pedal m.m och tror att man ska kunna dansa till det, HUR DANSAR MAN TILL DET? Vad hände med house musiken som man kan stå och hoppa till? Den ända house låten jag hörde var Animals (Martin Garrax) och bara för att den låten spelades så stog jag och dansade med en kille så man fortfarande inte kan hoppa och släppa loss. Sen "slow dansade" jag med en kille som säkert var 2m (kanske 1.85 men du vet jag är bara 1,59) lång. Jag stog seriöst på tårna hela låten, snacka om pain i vaderna efter. 
 
Hursomhellst, back to topic.. Efter dansen åkte vi vidare hem till Julianna men stannade på WAlmart på vägen dit. Vi var fyra tjejer som sprang runt, i långa prom dresses, på Walmart och köpte massa snacks och godis och dricka. Inte nog med det så var vi barfota.. Inte orkar vi springa runt med klackar eller, och klänningarna täckte våra fötter så ingen såg och kastade ut oss. Snacka om lortiga fötter efter dock. Hemma hos Juliana gick vi ut på hennes uteplats och spelade massa charader och andra spel medan vi satt och smaskade på massa gott. Det var nog nästan bästa delen av kvällen. Att byta om till pyjama och bara sitta ute i kvällsvärmen (ja vi är ju fatiskt i Arizona), och snacka om allt möjligt och bara umgås. Sen när det började bli sent drog vi oss in till deras "Man Cave" och satte på en film där vi alla deckade inom en timme. 
 
Det var nog det mesta om hände under kvällen. Bilder kommer i nästa inlägg
 
 

Kommentera här: