Pluggar övertid

Idag är en sån där dag som man bara vill ska försvinna. Klockan är nästan 10 och jag sitter och gör min matte läxa och måste sen göra min study-guide för mitt historia prov imon. Skulle egentligen plugga innan träningen men, tja det blev ju inte av... Matten är kul och ganska lätt men är helt ointreserad av americansk historia. Vi läser om andra världskriget och får höra det från deras "point of view" vilken inte är det roligaste hela tiden. Jaja jag får väl komma ihåg att mina betyg inte räknar när jag kommer hem och att jag inte måste ha A i allt (även fast jag omedvetet strävar efter det). Sömn är väl viktigare än amerikansk historia eller vad tycker ni? 

Åhhh juste!! Jag hämtade ut min Cap & Gown är för några dagar sen och så har min klassring kommit nu. Super exited på att äntligen få ta studenten!! Bara 5 veckor kvar och sen sommarlov!
Hoppas det går lika bra i Sverige som det gör här. Vädret är ju på topp har jag hört. Vi hörs 

Fick denna tröja/Jersey från min värdmamma. Den är från min gymnastikklubb från några år sen och hon tyckte jag skulle få mer användning av den. THANK YOU!! 

Kommentera här: