Last practice

Sista träningen på gymnastiken idag. Nu är alla tävlingar klara och hela allt börjar om igen; med nya grupper, ny träningstider m.m. Så kände att det var dags att lägga ifrån sig det nu. Speciellt nu när det bara är en månad kvar här, jag vill ju ta denna tiden att spendera med mina vänner här. 
Det var lite sorgligt såklart, speciellt nu när jag blivit så bra vän med många där. Men Renee har fortfarande träningen där så får följa med när vi hämtar upp henne (då hon tränar samtidigt).  
 


Swedish friend & Regionals

Hej igen! I lördags åkte jag till San Tan och träffade en kompis från Campet. Vi har bott ca 30min ifrån varandra hela året, men ändå har vi aldrig träffats. Vi tyckte det skulle ändras nu! Vi shoppade och käkade lunch och froyo och hade det allmänt bra. Plus så var det skönt att snacka svenska igen, även fast man kommer in med lite engelska ord här och där. 
Jag kom hem med ett par skor (som jag troligen kommer använda till Graduation), ett par High waisted shorts plus en oversized tröja från VS. 

Bild på mig och Anna från Boston (vi tog inga bilder när vi sågs, like What? Haha) 

Söndagen hade jag min allra sista tävling, regionals. Det var nere i Tucson som ligger ca 2timmar från Pheonix. Arizona hör till Region 1 så vi tävlade mot folk från hela Arizona, Kalifornien, Utah och Nevada. Eftersom det var lin sista tävling så gjorde jag lite svårare saker på alla event, bara för jag redan visste att det är svårt att få någon bra placering. Jag slutade som 2 i floor, 5 i Vault och Beam, 10 i Bars och 7 all around så det vart ju helt okej. Min vmamma filmade så jag kan slänga ihop en video lite senare. 

Pluggar övertid

Idag är en sån där dag som man bara vill ska försvinna. Klockan är nästan 10 och jag sitter och gör min matte läxa och måste sen göra min study-guide för mitt historia prov imon. Skulle egentligen plugga innan träningen men, tja det blev ju inte av... Matten är kul och ganska lätt men är helt ointreserad av americansk historia. Vi läser om andra världskriget och får höra det från deras "point of view" vilken inte är det roligaste hela tiden. Jaja jag får väl komma ihåg att mina betyg inte räknar när jag kommer hem och att jag inte måste ha A i allt (även fast jag omedvetet strävar efter det). Sömn är väl viktigare än amerikansk historia eller vad tycker ni? 

Åhhh juste!! Jag hämtade ut min Cap & Gown är för några dagar sen och så har min klassring kommit nu. Super exited på att äntligen få ta studenten!! Bara 5 veckor kvar och sen sommarlov!
Hoppas det går lika bra i Sverige som det gör här. Vädret är ju på topp har jag hört. Vi hörs 

Fick denna tröja/Jersey från min värdmamma. Den är från min gymnastikklubb från några år sen och hon tyckte jag skulle få mer användning av den. THANK YOU!!