På bussen

Hej alla fina! Just nu är jag på bussen påväg hem från skolan. Min vecka har varit bra hittills! I måndags var det vanlig skoldag men efter åkte jag och min vmamma och shoppade lite smått på target/footwear/TjMaxx, jag köpte nya converse och kollade på en nu skolväskan men hittade ingen jag riktigt gillade. 


Igår var det blockday igen och eftersom de första två timmarna är student aide så gjorde jag typ inte så mycket mer än att sitta vid telefonen. På teatern så uppträde vi vår Lipsync video som vi tränat på i nästa två veckor nu. Basically  är det att vi väljer en sång och sen uppträder vi i grupper men istället för att sjunga så mimar vi till låten. Det är lite awkward och så men vi tränar iallafall på att uppträda gissar jag på. Vi jade låten Wake me Up by Avicii så det var väldigt mycket instrumental i låten, därför gjorde vi en massa koreografi ch allt och alla tyckte den var jätte bra (till skillnad från de andra gissar jag på). 
 
Efter skolan hade jag träning vilket var så kul! Jag körde backwalkover på mediumbeam, backhandspring (med pass) på floor beam, jag körde min squat Up på bars (man hänger på barren vi höften och så svingar man så man landar med fötterna på barren och sen hoppar man till den högre barren). Det var en riktigt bra träning iallafall. Jag har börjat lära mig friståenderutinen och också hur jag gör en egen rutin på beam. 
Det roliga är att jag tränar med Excel silver (tisdagar/torsdagar) men jag har fått lov att träna på onsdagar med excel gold/platinum när jag har haft games osv. Hursomhelst så sa mina tränare att om jag får mina barrkunskaper så kommer jag få tävla i guld! Det är alltså snäppet högre än silver. Jag imamer fortfarande träna med silver (eftersom det är mycket induviduelt, men alltså tävla i guld). Ja om jag nu ska tävla (vilket alla verkar vilja). 
 
När jag kom hem från träningen satt alla våra grannar ute på vår bakgård för en utav dom fyllde år så vi hade lite födelsedagsfest för honom. Det var mysigt och vi satt där med brasa tänd och åt pizza muffins och allt. Vi fick nyss bakgården renoverad så det är jättefint och alla grannar älskar det. 
 
Just nu sitter jag och vänta på att Renée ska bli klar sen ska vi åka till red Robins och äta middag med familjvänner och sen ska vi shoppa utklädnader/kostymer för Haloween är imon! 
 
Ha det bra! 

Kommentera här: