Homecoming Weekend

Hej alla fina! Nu är homecoming weekend slut för min del. Det har varit en helt amazing upplevelse med vänner både på dansen och partybussen. Nu är allt tillbaka till normalt igen; vanliga skoldagar, vanliga eftermiddagar, vanliga kvällar. Jag kan berätta lite om vad som hände i helgen iallafall.

På fredag, direkt när jag kom hem från skolan, skypade jag med Hanna. SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET! Sen började jag packa ner allt jag behövde för helgen. Vi åkte förbi och släppte av mina saker hos Julianna och den åkte jag med henne till homecoming gamet. Det var sjukt mycket folk och det första vi såg när vi klev ur bilen var fyrverkerier. Sorgligt nog så förlorade vi matchen (vilket vi antog för vårt fotbollslag suger) men det var sån känsla att vara där med alla folk som klätt sig i HOT RED. 
Efter matchen åkte vi tillbaka till Julianna och så sov jag över där. 

På lördagen vaknade vi runt åtta och åkte direkt ner till Mesa där Julianna hade träff med hennes Coordinator och den gruppen (hon åker inte med samma organisation som jag så). Där var vi på ett gigantiskt minigolf ställe. Jag och Julianna gick runt och spelade med en kille från Tyskland och en från Norge. De andra tror jag spelade en annan "bana". Vi hade skitkul och spelade lasergame och allt. 
Klockan tolv fick vi lov att åka tillbaka så vi skulle ha tid att göra oss iordning för dansen. Vi lockade håret och fixade smink osv. Sen åkte vi och träffade en massa människor vi en jättefin sjö där vi tog en massa bilder innan vi hoppade på partybussen med 35 andra personer. Med den åkte vi till en restaurang som var lite country stil. Dom hade live band,  allt var dekorerat country inomhus och det fanns en utsikt över hela staden. Efter vi åt hoppade vi in i bussen igen och det var riktigt coolt. Det var säten på sidorna och sen i mitten fanns det en stripparatång (haha) och vi typ spelade hög musik och sjöng och dansade medan bussen åkte vidare till skolan. 
Dansen i sig var väl helt okej.  Det var inte något speciellt tyckte jag mer än bra musik och chokladdoppade jordgubbar. 
Efter dansen åkte vi tillbaka till Julianna och så sov jag där igen. 

På söndagen kom min vmamma och syster och hämtade upp mig och vi åkte till en Pumpkin farm. Den var enorm och det fanns en massa andra saker där också som; corn maze, pig race, petfarm, small a rides och så klart Pumpkin field. Det var riktigt mysigt där och väldigt amerikanskt! Vi var där i några timmar och sen valde vi ut varsin pumpa och åkte tillbaka hem. Hemma började vi skära och få ut all röra i dem. Sen gick vi till vår granne som har riktiga verktyg för att "carv" pumpkins. Jag gjorde såklart Leksands symbolen för jag hade ingen aning vad jag skulle göra annars. Det blev väl helt okej för första gången jag gjort det. 

Hår tar helgen slut och jag går och sover än en gång i väntan på den förfärliga måndagen.  

Kommentera här: