På bussen

Hej alla fina! Just nu är jag på bussen påväg hem från skolan. Min vecka har varit bra hittills! I måndags var det vanlig skoldag men efter åkte jag och min vmamma och shoppade lite smått på target/footwear/TjMaxx, jag köpte nya converse och kollade på en nu skolväskan men hittade ingen jag riktigt gillade. 


Igår var det blockday igen och eftersom de första två timmarna är student aide så gjorde jag typ inte så mycket mer än att sitta vid telefonen. På teatern så uppträde vi vår Lipsync video som vi tränat på i nästa två veckor nu. Basically  är det att vi väljer en sång och sen uppträder vi i grupper men istället för att sjunga så mimar vi till låten. Det är lite awkward och så men vi tränar iallafall på att uppträda gissar jag på. Vi jade låten Wake me Up by Avicii så det var väldigt mycket instrumental i låten, därför gjorde vi en massa koreografi ch allt och alla tyckte den var jätte bra (till skillnad från de andra gissar jag på). 
 
Efter skolan hade jag träning vilket var så kul! Jag körde backwalkover på mediumbeam, backhandspring (med pass) på floor beam, jag körde min squat Up på bars (man hänger på barren vi höften och så svingar man så man landar med fötterna på barren och sen hoppar man till den högre barren). Det var en riktigt bra träning iallafall. Jag har börjat lära mig friståenderutinen och också hur jag gör en egen rutin på beam. 
Det roliga är att jag tränar med Excel silver (tisdagar/torsdagar) men jag har fått lov att träna på onsdagar med excel gold/platinum när jag har haft games osv. Hursomhelst så sa mina tränare att om jag får mina barrkunskaper så kommer jag få tävla i guld! Det är alltså snäppet högre än silver. Jag imamer fortfarande träna med silver (eftersom det är mycket induviduelt, men alltså tävla i guld). Ja om jag nu ska tävla (vilket alla verkar vilja). 
 
När jag kom hem från träningen satt alla våra grannar ute på vår bakgård för en utav dom fyllde år så vi hade lite födelsedagsfest för honom. Det var mysigt och vi satt där med brasa tänd och åt pizza muffins och allt. Vi fick nyss bakgården renoverad så det är jättefint och alla grannar älskar det. 
 
Just nu sitter jag och vänta på att Renée ska bli klar sen ska vi åka till red Robins och äta middag med familjvänner och sen ska vi shoppa utklädnader/kostymer för Haloween är imon! 
 
Ha det bra! 

Homecoming Weekend

Hej alla fina! Nu är homecoming weekend slut för min del. Det har varit en helt amazing upplevelse med vänner både på dansen och partybussen. Nu är allt tillbaka till normalt igen; vanliga skoldagar, vanliga eftermiddagar, vanliga kvällar. Jag kan berätta lite om vad som hände i helgen iallafall.

På fredag, direkt när jag kom hem från skolan, skypade jag med Hanna. SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET! Sen började jag packa ner allt jag behövde för helgen. Vi åkte förbi och släppte av mina saker hos Julianna och den åkte jag med henne till homecoming gamet. Det var sjukt mycket folk och det första vi såg när vi klev ur bilen var fyrverkerier. Sorgligt nog så förlorade vi matchen (vilket vi antog för vårt fotbollslag suger) men det var sån känsla att vara där med alla folk som klätt sig i HOT RED. 
Efter matchen åkte vi tillbaka till Julianna och så sov jag över där. 

På lördagen vaknade vi runt åtta och åkte direkt ner till Mesa där Julianna hade träff med hennes Coordinator och den gruppen (hon åker inte med samma organisation som jag så). Där var vi på ett gigantiskt minigolf ställe. Jag och Julianna gick runt och spelade med en kille från Tyskland och en från Norge. De andra tror jag spelade en annan "bana". Vi hade skitkul och spelade lasergame och allt. 
Klockan tolv fick vi lov att åka tillbaka så vi skulle ha tid att göra oss iordning för dansen. Vi lockade håret och fixade smink osv. Sen åkte vi och träffade en massa människor vi en jättefin sjö där vi tog en massa bilder innan vi hoppade på partybussen med 35 andra personer. Med den åkte vi till en restaurang som var lite country stil. Dom hade live band,  allt var dekorerat country inomhus och det fanns en utsikt över hela staden. Efter vi åt hoppade vi in i bussen igen och det var riktigt coolt. Det var säten på sidorna och sen i mitten fanns det en stripparatång (haha) och vi typ spelade hög musik och sjöng och dansade medan bussen åkte vidare till skolan. 
Dansen i sig var väl helt okej.  Det var inte något speciellt tyckte jag mer än bra musik och chokladdoppade jordgubbar. 
Efter dansen åkte vi tillbaka till Julianna och så sov jag där igen. 

På söndagen kom min vmamma och syster och hämtade upp mig och vi åkte till en Pumpkin farm. Den var enorm och det fanns en massa andra saker där också som; corn maze, pig race, petfarm, small a rides och så klart Pumpkin field. Det var riktigt mysigt där och väldigt amerikanskt! Vi var där i några timmar och sen valde vi ut varsin pumpa och åkte tillbaka hem. Hemma började vi skära och få ut all röra i dem. Sen gick vi till vår granne som har riktiga verktyg för att "carv" pumpkins. Jag gjorde såklart Leksands symbolen för jag hade ingen aning vad jag skulle göra annars. Det blev väl helt okej för första gången jag gjort det. 

Hår tar helgen slut och jag går och sover än en gång i väntan på den förfärliga måndagen.