Visum och Hockey

Igår fick jag hem visumansökan. Har inte riktigt kollat på det än men dom säger att det här brukar vara det alra jobiigaste -_- Jag har fått tid på ambassaden den 29 april då EF har bokat tid för alla som inte bor i stockholmsregionen. Det är måndagen efter förberedelselägret i Katrineholm, det kommer bli lite pirrigt att åka dit. Det jag har hört från andra är att man får vänta i kö i flera timmar och sen blir det en intervju med typ två frågor, värt eller? Aja det måste fixas så.
 
igår var jag ledig, hade första dagen på påsklovet så nu blire lov! Emma kom till mig en stund igår när hon slutade skolan, sen hade jag träning runt fem och efter det kom Henric och hämtade mig så jag kunde hem och duscha. Efter det åkte vi vidare till mina kusiner där det var hockey på TV. Leksand-Timrå och det var en väldigt viktig match!! Tillslut vann Leksand med 8-3 efter att ha legat i underläge hela första perioden. OCH NU ÄR LEKSAND I PRINCIP KLARA FÖR ELITSERIEN!!!!!!!!!! Omg lyckan alltså. Det saknas fortfarande ett poäng vilket gör att Timrå fortfarande har en lite chans att gå upp MEN då måste Timrå vinna de tre sista matcherna och Leksand måste förlora de tre sista matcherna, vilket de inte kommr att göra. Skulle detta ändå hända så leder leksand med målskillnad på 24 mål så inte ens då vinner Timrå! Nu blir nästa match på lördag mot Rögle då Leksand måste ta den sista poängen. LYCKA LYCKA LYCKA!!!
 

Nya overaller

Fick reda på idag att tydligen så ska mina grannar till Phoenix på onsdag. De har tydligen vart där förut, för typ tio år sen, då hans pappa bor där. Lite kul att det var i just Phoenix dit jag ska. Så dom kom över på en fika och så satt vi och snacka lite om Phoenix och Arizona. 
 
I torsdags på träningen fick vi äntligen våra nya overaller, jag valde att skriva ledare på min då jag både är ledare och gymnast men kände att jag troligen kommer vara ledare längre än gymnast. Nu har jag fixat med lite god frukt och ska gå och lägga mig och kolla på The Carrie Diaries. En ny serie som verkar väldigt bra så tänkte ge den ett försök. Även fast jag inte behöver fler serier att kolla på (har alldeles för många redan). Imon blir det upp till Sandviken och tagga gymnastiktävling!