KOM HEEEM

Ledig idag jaoo. Så igår kväll gick jag över till Emma och sov där eftersom hon hade sovmorgon till tjugo i elva. När ja kom hem kollade jag på PLL och nu sitter ju och kikar runt lite på tumblr osv och lyssnar på en massa gammla och nya pojkbandslåtar.

KOM HEEEEEM, VI BÖRJAR OM IGEN. VI GLÖMMER ALLT, DÄR UTE EEE DET SÅ KALLT!!! KOM HEM FÖRSÖK PÅ NYYYTT IGEN. JAG GER DIG AALLT, OM DU VILL VAAARA MIN VÄÄN.

Backstreet Boys

Enligt NRJ har tydligen Backstreet Boys nyligen blivit framröstat som det bästa pojkbandet någonsin. Jag kan inte annat än hålla med!! Jag älskade dom när jag var liten, lyssnade på dom hela tiden. Mina favorit låtar med dom är I Want It That Way och Shape of My Heart. Så underbara låtar och fick bara lov att lyssna på dom igen. Det tog mit tillbaka till så många barndomsminnen, ååh vad jag önskar jag var liten igen. 
 
I Want It That Way
 
Shape of My Heart

29 Januari

Idag var det en helt vanlig tisdag och jag har inte gjort något i huvudtaget. Måste snart skynda mig till bussen så jag hinner till småtingarna klockan sex eftersom min bror är så "upptagen" så han inte hinner skjussa mig. Ikväll är det soltorgsfest och jag ska inte gå, dels för att jag fortafarande är sjuk, dels för att temat suger (90-tal, man kan ju vara typ vad som hellst) och dels för att Henric fick min biljett. Så nu ska han såklart ha förfest här hemma och dom är redan här så han hinner inte skjussa mig. 
 
Imorgon har jag studiedag och är därför ledig hela dan så det ser vi fram emot!