We Are to Young to Talk About Forever

Hejhej. Har just skypat med Casko och Lisa, gud har inte pratat med dem på forever. Vi stt iallafall och bestämde när vi ska träffas. Eftersom de bor i Strängnäs och jag bor i, tja Borlänge så har vi inte träffats på ett tag. Mer än ett och ett halvt år faktisk! Jag träffade dem när jag var på Sports Camp 2010 och sen åkte jag dit med dem igen 2011. Nu är alla tre för gamla för att gå så jag har inte sett dom sen dess. Vi pratar alltid om att vi måste ses men det blir aldrig av för det är alltid någon som ska bort. Men nu har vi ändå bestämt här! Nästa fredag slutar jag 11.20 så då tar jag 12.00 tåget ner till Stockholm och sen vidare till Strängnäs. Ska bli så kul och längtar redan. Måste bara ta tag i att boka biljetter snart så vi ska snacka lite närmare igen.
Nu måste jag fortsätta med allt mitt pluggande, önska mig lycka till....

THE SCRIPT

OMG igår släppte dom att The Script ska komma till P&L!!! Gud vad glad jag blev när jag läste det på twitter, helt överlycklig. Det kommer bli helt amazing och nu har dom lagt ut vilka dagar alla ska spela också. Längar så mycket till att se Passenger och Norlie & Kkv och Stiftelsen och Maskinen och alla andra som kommer! Det är verkligen årets bästa vecka ♥♥♥♥
 

All To Well - Taylor Swift

 
Jag älskar den här låten! Har inte lyssnat så mycket på Taylors nya album men den här äger iallafall. Blir så frustrerad på att dem inte släppt albumet på Spotify än!  Åhh jag vill bara lyssna på den hela dagen.