Shopping och IMAX

Idag var jag ledig från skolan så jag och min bror åkte och shoppade och sen kollade vi på The Hobbit på IMAX. Sen vi kom hem har jag börjat pluggat för finals imorgon och på torsdag! Önska mig lycka till!! 
Här är en bild på jackan/kappan jag köpte inne på Tommy Hilfiger 

Vad tycker ni? 

Rawhide

Idag var vi på Rawhide vilket är som en gammal western stad där det är massa cowboys som går runt på stan och några shower och attraktioner. Det var väldigt fint där och en massa kul. Vi kollade på två shower, en utav dom var en gunshow och den handlade om Billy the kid och den var riktigt bra, och vi fick träffa alla cowboys efter också. Dom hade massa roliga hus där som man kunde gå in och kolla, Och så fick vi träffa tomten, se deras enorma julgran lysa up (och Billy the Kid som sljät på stjärnan så den började lysa) och se snö (fake såklart). Vi åt där på kvällen på en mysig westernstil restaurang där portionerna var enorma men maten var god. Och medan vi väntade på maten kom det en mahiger som började göra massa korttrick och gud vad bra han var! Det var seriöst helt amazing vad han kunde göra med några kort. 
 
Tog inte så mycket bilder utan filmade mäst så tänkte göra en liten film och lägga upp under veckan! 
 
 
 

X-Men: Days of Future Past

Var och kollade på Thor i torsdags med Rebecca och dom visade seriöst den bästa filmtrailern jag någonsin sett!!! Det är den nya X-men filmen och jag älskar allt med trailern!!!! Musiken, scenerna, rösterna, effekterna allt!!