Kinda like a catastrophe

Idag, till skillnad från gårdagen, har varit nästan mot katastrofisk (kanske överdriver lite). Det börja med en småsak på matten som vi inte behöver gå in på, och slutar med att Angelee berättar att halva cheerlaget blivit benched hela nästa vecka.... Och inte nog med det, nästa vecka är det Spirit Week!!! Vi har två matcher under veckan och avslutar på fredagen med en Pep Assembly och sedan på lördag är det Lil puma clinic.
 
Spirit week går alltså ut på att vi taggar hela veckan inför fotbollsmatchen på fredag så varje dag r det olika teman som man ska följa. Måndag tror jag är PURPLE för att hedra de brandmän som dog här för någon månad sen (Prescott Firemen), tisdag är 'merican day, onsdag är Pink (från Mean Girl) så alla ska ha rosa på sig, torsdag och fredag vet jag inte men kan kolla upp det imorgon. 
 
Pep assemblyt är för hela skolan och Varsity cheer kommer uppträda, JV och Freshman kommer stå och cheera hela matchen osv. och för många i laget (inklusive mig) är det här deras första assembly någonsin. Jag vill inte gå ut på detalj varför det blev som det blev men vi får se vad som händer här framöver. 
 
Lil puma clinic som är på lördag är då små barn kommer och får prova på cheer som ett litet camp. Jag ska tyvärr till Colorado med min värdfamilj den helgen eftersom det är Labor Day på måndagen så jag kommer inte vara med på den men är super taggad att få åka till Colorado! 
 

DWELL

Så igår följde jag med Julianna till någon kyrksak som kallades Dwell. Det var skitkul! Det var för ungdomar så jag tröffade en massa nya människor, många som går på Perry. Det började med att et band spelade några låtar, låtarna handlade om Jesus men de var jätte bra. Sen var det någon liten rolig sketch och sen tog han som pratade upp 3 personer från publiken, de tre fick höra en sång i hörlurr och sedan skulle de fortsätta sjunga på den i mikrofonen så vi bara hörde deras röst. Poängen var väl att vara så dålig som möjligt och verkligen bjuda på sig och det var hur roligt som hellst. Efter det började den riktiga "diskussionen" då han pratade en massa om självkänsla och att hitta sig sig och sin plats i skolan och i livet. Allt avslutades med att vi fick glass och så bildade de en danscirkel ute med massa musik som dunkade. Riktigt lyckat och jag är glad att jag följde med.
 
 

Nya inköp

Här kommer bilder på lite som inhandlats sen jag kom hit. Ps, har varit i staterna i 4 veckor nu!
 
Papaya
 American Eagle/ Forever 21
Forever 21
Old navy (Renee tyckte jag behövde en spargris så hon valde ut den här, är han inte för söt?)