TBC

Hejsan alla! I Fredags var jag och tog TBC testet då dom satt in nålen på översidan av underarmen för att sen spruta in en väldigt liten mängd av då tuberkulos. Är inte alls känslig mot sprutor i vanliga fall men det sved ganska rejält, fast det gick ju över fort så. Imon ska jag dit igen för att ta första Twinrix sprutan och också för att göra resten av hälsoundersökningen. Kanske måste göra lungenröntgen sen också uppe på borlänge sjukhus... 
 
Igår när jag vaknade tog jag ett bubbelbad vilket jag inte gjort på länge och det var så skönt. Låg och läste ett kapitel ur Vampire Diaries och sen tröttnade jag så gick upp och satt mig vid datorn för att försöka fortsätta med min biologirapport (DUE TOMORROW!!) men fick så jävla ont i magen så låg nere i soffan typ hela resten av dagen och åt ingenting. Vid åtta somnade jag typ 4h och när jag vaknade vid tolv mådde jag jättebra. Så det var lite weird men satte mig och kollade på The Hunger Games innan jag gick och la mig igen.
 
Vaknade idag och var super pigg så började med att gå ner och äta och nu sitter jag här vid datorn och försöker göra klar rapporten. Så jäkla krångligt alltså men måste bli klar inom typ 2 och en halv timme för då har jag träning. Kanske borde fortsätta nu men kriver imon om hälsoundersökningen :))