GOTT NYTT ÅR ALLA DÄR HEMMA!!

2012 kommer har precis kommit till sitt slut och kommer aldrig mer tillbaka, till Sverige. Här är klockan bara 18:00 och vi har sex trevliga stunder kvar av 2012.... yay :/ Jag ser fram emot 2013, ett nytt år betyder en ny start, nya upplevelser, nya kompisar, nya problem, nya lösningar men framför allt DETTA ÄR ÅRET JAG ÅKER!!! Så lycklig just nu. Ikväll blir det att äta fin nyårs middag på restaurang och sen gå ut till stranden och fira med alla trevliga amerikanare. Alla ha ett gott 2013 :*
 

Till Miami där storstaden och stranden väntar

Idag gick vi upp tidigt för att först åka en snabbis till det andra premium outlet här i Orlando. Jag och mamma gick först in på VS där jag köpte världenssötaste bh och ett par neongula trosor. Sen skulle mamma in på Levis och köpa jeans så jag gick in en snabbis på GAP och köpte en sport-bh sen gick jag vidare en snabbis till Forever 21. Världens mest underbaraste butik men hann bara vara inne där i typ 10 min för pappade väntade på oss. Jag han inte köpa ett endaste plagg där inne utan han bara skynda mig igenom hela affären  :'(
Hursomhellst så vid 12 fortsatte vi vidare till Miami och kom fram runt 6 på kvällen. Hotellet ligger alldeles på Miami beach så vi har redan hunnit gått en sväng på stranden.
 
 
 

Chill dag

Idag blev det mest att chilla på hotellet för det är sista dagen i Orlando. Imon sticker vi till Miami tidigt på morgonen för det tar ca 4h att åka bil dit, längtar!! 
 
Vi började dagen men riktig hotell frukost med pannkakor, mjölk och flingor, våfflor, apelsin jouice och en massa bacon. Sen åkte jag och min familj till en jaktbutik några minuter bort. Det var den största och finaste butik jag någonsin varit in i! Det var så mysigt dr och det var alldeles lagom mycket folk och allt var såhär lite skogsaktigt och det fanns en massa coola saker där inne. Verkligen helt underbart!
Efter vi var klara där åkte vi till hotellet och gick ut och badade i poolen och spelade schack  på sånt hr stort shackbräde. Trevlig dag med familjen tycker jag.